TITAN Srbija logo

ODRŽIVI RAZVOJ

Lokalna zajednica

Lokalna zajednica

Svestranim podržavanjem razvoja lokalne zajednice, nastojimo da u njoj poboljšamo kvalitet života svih građana. Rast kompanije, zasnovan na principima društvene odgovornosti i održivog razvoja, neodvojiv je od dobrobiti ljudi iz neposrednog okruženja.

Kao višedecenijski pouzdan partner lokalne zajednice, svoje ljudske potencijale i finansijska ulaganja TITAN Cementara Kosjerić posvećuje prosperitetu sredine u kojoj posluje. U tom smislu, veliki značaj poklanjamo razvoju partnerskih odnosa, zasnovanih na prepoznavanju obostranih potreba i interesa, kako bismo na toj osnovi obezbedili bolju zajedničku budućnost.

 

Brigu o raznim segmentima života u Kosjeriću ispoljavamo kroz dugoročno investiranje u održivi razvoj zajednice, koji obuhvata: očuvanje prirode, infrastrukturu, sport, obrazovanje, zdravstvo, kulturu, nevladin sektor, donacije za humanitarna udruženja i akcije, staranje o bezbednosti sugrađana.

 

Zahvaljujući savesnom poslovnom pristupu, TCK doprinosi implementaciji ideja koje unapređuju društvene standarde i podržavaju težnju naše kompanije da Kosjerić bude bolje mesto za život – sadašnjih i budućih generacija.

Info Centar TCK – servis informisanja i društvenog delovanja kompanije

U cilju negovanja transparentne i dvosmerne komunikacije sa građanima, Info Centar TCK nudi aktuelne i relevantne informacije o poslovanju Cementare, omogućujući zainteresovanim stranama da se bliže upoznaju sa procesom proizvodnje cementa, rezultatima u oblasti zaštite životne sredine i drugim važnim praksama kompanije. 

 

Izlazeći u susret interesovanju sugrađana, pružamo im mogućnost da u našem informativnom Centru dobiju profesionalne odgovore Cementarinih stručnjaka na pitanja iz svih područja rada fabrike. 

 

Info Centar TCK podržava organizovanje raznih seminara, kulturnih, edukativnih i zdravstvenih programa, i na taj način potvrđuje posvećenost stalnom unapređenju života u zajednici, kao odraz generalne politike odgovornog poslovanja Cementare.

Društvena odgovornost u akciji