TITAN Srbija logo

ODRŽIVI RAZVOJ

Naši ljudi

Poslednjih godina napravljen je fundamentalni pomak u poslovnoj i menadžment orijentaciji u celom svetu, što je uticalo da u Titanu razvijemo strategiju koja vodi našu kompaniju kroz ove izazove. Taj korak uključuje našu platformu liderstva, pod nazivom: „Liderstvo na TITAN način”, koja nam pomaže da zajedno rastemo i nižemo uspehe.

 

Program objedinjuje elemente naše korporativne kulture koji čine osnovu Titanovog poslovnog uspeha, sa ciljem da taj kvalitet održimo i u budućnosti. Takođe, platforma uvodi i osnažuje sistem ponašanja koji nam je potreban kako bismo obezbedili nastavak kompanijskog uspeha i narednih decenija.

 

Od prvog dana, program je postao deo života svakog zaposlenog u Titanu. Poslovno angažovanje vidimo kao evoluciju, u kojoj se veštine, znanja, sposobnosti i ponašanje stiču, shodno širenju uloge i rastu očekivanja.

 

„Liderstvo na TITAN način” predstavlja okosnicu u razvoju naših ljudi. Počevši od našeg Procesa rezultata i razvoja (Performance and Development Process), platforma podržava menadžere u organizovanju prioriteta i kreiranju kvalitetnih razvojnih planova za svaku osobu u timu. Razvojne planove realizujemo kroz programe obuka, praćenje i podršku zaposlenih.