TITAN Srbija logo

ODRŽIVI RAZVOJ

lokalna-zajednica-strucna-praksa

Društvena odgovornost u akciji

Bezbednosnim programima stvaramo sigurno zajedničko okruženje

Kao poslovni prioritet naše kompanije, bezbednost i zdravlje na radu je predmet stalnih provera i unapređenja. Dobre prakse koje primenjujemo u TITAN Cementari Kosjerić, doprinose našem stremljenju da budemo lideri u stvaranju sigurnog i zdravog radnog ambijenta. Uporedo sa tim, nastojimo da svest o bezbednom ponašanju promovišemo ne samo u fabrici i kroz lanac nabavke, nego i u najmlađoj školskoj populaciji.

 

Već deset generacija učenika do sada je učestvovalo u programu „Bezbednosnih radionica”, koji organizujemo za uzrast četvrtog razreda svih osnovnih škola u opštini Kosjerić, sa namerom da kroz zabavu, igru i druženje deca usvajaju navike zdravog odrastanja i razvijaju budnost prema opasnostima u svakodnevnim životnim situacijama.

 

Pored radionica za decu i obuka koje su namenjene zaposlenima u TCK, u oblasti bezbednosti i zdravlja realizujemo i program treninga za naše ugovarače i poslovne saradnike. Partnerski prenoseći svoja znanja i iskustva, uspostavljamo bolje uzajamno razumevanje, kvalitetniju saradnju i unapređenje bezbednosti u širem krugu delovanja kompanije.

Lokalna zajednica_Bezbednosni programi