TITAN Srbija logo

O NAMA

Rinfuzni cement

PC 35M(V-L) 42,5N /
CEM II/B-M(V-L) 42,5N

Cement PC 35M(V-L) 42,5N odnosno CEM II/B-M(V-L) 42,5N proizveden je mlevenjem portland cementnog klinkera, mešanog dodatka silikatnog letećeg pepela i krečnjaka uz optimalnu količinu gipsa.

Cement široke primene, pogodan za proizvodnju transportovanog i pumpanog betona, kao i izradu svih vrsta armirano-betonskih konstrukcija. Visoke čvrstoće i stabilnost kvaliteta ovog cementa, omogućavaju njegovu upotrebu u proizvodnji betona visokih marki, izloženih umereno agresivnim sredinama.

PC 20M(S-L) 42,5R /
CEM II/A-M(S-L) 42,5R

Cement PC 20M(S-L) 42,5R odnosno CEM II/A-M(S-L) 42,5R se dobija mlevenjem portland cementnog klinkera i mešavine zgure i krečnjaka uz dodatak optimalne količine gipsa.

Cement visokih kasnih i ranih čvrstoća, stabilnog kvaliteta, namenjen je proizvodnji svih vrsta betona. Preporučljiv je za izradu zahtevnih betonskih konstrukcija, izgradnju mostova, tunela, puteva i drugih objekata. Pogodan je za proizvodnju betona viših klasa čvrstoće, kao i za betone koji se koriste u agresivnim sredinama, pokazujući veoma visoku otpornost na dejstvo mraza i soli.