TITAN Srbija logo

Održivi razvoj

NAŠI LJUDI  |  BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU  |  ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE  |  LOKALNA ZAJEDNICAGODIŠNJI IZVEŠTAJI

odrzivi razvoj mob

Održivi razvoj

Verujemo da se dugoročni rast naše kompanije može postići samo kroz održiv i inkluzivan poslovni model, koji nas usmerava da širimo pozitivan uticaj na ljude, društvo i životnu sredinu.

U ostvarivanju svojih poslovnih ciljeva, TITAN Cementara Kosjerić uključuje principe društvene odgovornosti i održivosti, čiji se smisao sadrži u kreiranju dodatne vrednosti za najširi krug stejkholdera, sa kojima zajedno gradimo bolju budućnost za sve nas.

 

Briga o ljudima, zdravlju, bezbednosti i očuvanje prirodnih resursa nalaze se u središtu našeg poslovanja.

 

Jedna od ključnih oblasti društveno odgovornog poslovanja TCK jeste doprinos održivosti lokalne zajednice. Naša kompanija neguje saradnju sa stejkholderima i gradi dugoročne odnose, zasnovane na poverenju i partnerstvu, u projektima koji imaju pozitivan uticaj na društvo i lokalnu sredinu. Na taj način, konstruktivno učestvujemo u društveno-ekonomskom razvoju zajednice u kojoj poslujemo. Kompanija podržava realizaciju Ciljeva održivog razvoja (SDGs), formulisanih u okrilju Globalnog dogovora UN do 2030, uz konstantan rad na poboljšanju odgovornog delovanja u društvu i životnoj sredini.

 

Ovaj pristup otvara put perspektivi daljeg rasta i progresa, zahvaljujući kojima zajedno gradimo održive veze.