TITAN Srbija logo

O nama

NAŠA SVRHA I VREDNOSTI  |  Naši proizvodi  |  Istorija kompanije  |  TITAN Cement Grupa

O NAMA – TITAN CEMENTARA KOSJERIĆ

POSVEĆENI SMO KLJUČNIM POTREBAMA DRUŠTVA
Naše poslovanje je usmereno na neke od najosnovnijih potreba društva, obezbeđujući materijale za izgradnju građevinskih objekata i infrastrukture koji, zauzvrat, pružaju sigurno stanovanje, omogućavaju trgovinu i neguju povezanost ljudi i zajednica.

TITAN Cementara Kosjerić je najmlađa fabrika cementa u Srbiji. Počela je da radi 1976. godine, i veoma brzo je pronašla svoje uvaženo mesto na tržištu, zahvaljujući visokom kvalitetu cementa i profesionalnom odnosu prema kupcima. Sa današnjim kapacitetom proizvodnje, od oko 750.000 tona cementa godišnje, Cementara pokriva značajne delove tržišta Srbije i Crne Gore.

 

Od aprila 2002. godine, TITAN Cementara Kosjerić posluje u okviru međunarodne korporacije TITAN Grupe, internacionalnog proizvođača cementa i građevinskih materijala. Od vremena privatizacije fabrike do sada, investirali smo preko 72 miliona evra u unapređenja koja se odnose na zaštitu životne sredine, bezbednost na radu, povećanje kapaciteta i optimizaciju procesa rada.

 

Vrednosti Titanovog identiteta koncentrisane su u delotvornosti pojma „etos”, koji u naš poslovni model integriše principe odgovornosti i poštovanja – prema ljudima i životnoj sredini, stvarajući održiv sistem biznisa i društva.

 

Princip harmonizovanja privrednih i društvenih poduhvata povezuje sve aktivnosti TITAN Cementare Kosjerić. Tom strategijom oblikujemo napredak fabrike i zajednice, što uključuje savremeni kontekst poštovanja klijenata, socijalnog angažovanja, očuvanja prirode, negovanja zdravlja i bezbednosti, a istovremeno u prvi plan stavljamo etičnost i humane aspekte odgovornog rada.