TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Zajedno gradimo našu budućnost

TITAN Grupa objavila je svoj peti Integrisani godišnji izveštaj za 2016. godinu i pokrenula odgovarajuću veb-stranicu, na kojoj su predstavljeni podaci o postignutom napretku u oblasti održivog razvoja.

Integrisani izveštaj predstavlja precizan pregled finansijskih i nefinansijskih podataka na nivou TITAN Grupe, koja posluje na četiri geografska područja: Amerika, Grčka i Zapadna Evropa, jugoistočna Evropa i bliskoistočni Mediteran. Kroz brojne primere, ilustracije i studije slučaja prikazano je kako kompanija razvija i ostvaruje svoju saradnju sa stejkholderima, imajući za cilj izgradnju bolje budućnosti.

Poseban akcenat stavljen je na prikazivanje kontinuirane podrške koju TITAN pruža talentovanim, mladim ljudima. U prošloj godini kompanija je unapredila postojeće i pokrenula nove razvojne programe obrazovanja i stručne prakse, u saradnji sa Evropskim paktom za mlade.

TITAN Grupa osnažila je svoje prioritete i unapredila strategije, usmerene na profitabilnost i rast, uz posvećenost dugoročnoj održivosti svog poslovanja.

Integrisani godišnji izveštaj TITAN Grupe za 2016. godinu možete pročitati i preuzeti na sajtu Grupe.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ