TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Zajedno gradimo našu budućnost

TITAN Grupa objavila je svoj Integrisani godišnji izveštaj za 2019. godinu, u kome su predstavljeni finansijski, društveni i rezultati u oblasti zaštite životne sredine Grupe. 
 
 
 
 
U 2019. godini, TITAN Grupa je potvrdila svoju posvećenost održivom poslovnom rastu, kombinujući preduzetništvo i operativnu izvrsnost, uz poštovanje ljudi, društva i životne sredine. Grupa je ostvarila značajne finansijske rezultate, dok je istovremeno postigla dobar napredak u oblasti društvenih i ciljeva vezanih za zaštitu životne sredine za 2020. godinu, u skladu sa važnim temama za stejkholdere i definisanim Ciljevima za održivi razvoj UN. TITAN Grupa je pokazala snažnu poziciju tokom 2019. godine, održavajući stabilan rast uprkos izazovima na tržištu istočnog Mediterana.

Odgovarajući na izazov klimatskih promena i prilike koje pruža digitalna revolucija, Grupa je nastavila da investira u istraživanje, razvoj i inovacije, fokusirajući se prvenstveno na oblasti koje se odnose na dugoročnu održivost poslovanja, a naročito na ublažavanje klimatskih promena, primenu cirkularne ekonomije i digitalnu transformaciju.

U trenutku kreiranja ovog izveštaja, prilike nastale usled izbijanja zaraze virusom korona stvorile su značajne promene u našem životu i na makroekonomskom planu. TITAN Grupa je preduzela mere kako bi zaštitila svoje zaposlene i doprinela naporima u smanjenju negativnog uticaja krize na zdravlje, održavajući kontinuitet operacija.  Procena uticaja Covid-19 uključena je u Izveštaj rukovodstva na str. 122 Integrisanog godišnjeg izveštaja za 2019. godinu.
 
Kompletan Integrisani godišnji izveštaj TITAN Grupe za 2019. godinu možete preuzeti ovde.
 

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ