TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Uzajamno poverenje je ključ saradnje sa zajednicom

U nizu društvenih aktivnosti kojima TITAN Cementara Kosjerić godinama unazad učvršćuje poverenje sa građanima, poseban značaj za fabriku i lokalnu sredinu ima Dan otvorenih vrata, kada zaposleni u kompaniji srdačno dočekuju svoje poslovne partnere, predstavnike opštinskih struktura i sve zainteresovane članove zajednice, različitih profesija i starosnih doba. Prilika da posetioci toga dana budu na samom izvoru saznanja o proizvodnim i poslovnim procesima, predstavlja jedan od načina kojim Cementara ključne aspekte svog rada transparentno prezentuje javnosti.
Ažurne informacije o našim aktivnostima, uz druženje i zabavu, ponudili smo i na ovogodišnjoj, četvrtoj po redu manifestaciji, organizovanoj u nedelju, 15. septembra, za više od dve stotine okupljenih gostiju. Verujemo da je događaj ostavio snažan utisak na decu, kojoj smo, kao i do sada, posvetili najviše pažnje, osmišljavajući zanimljive edukativne i sportsko-rekreativne animacije, kao što su: matematičke i kreativne radionice, takmičenje u ubacivanju lopte u koš sa zaštitnom opremom, a pored toga i druge sportske discipline.
Program obilaska fabričke zone ovoga puta je proširen sveobuhvatnijim sadržajima. Umesto ranije pešačke ture, uvedena je vožnja vozićem, koji je, kao nova atrakcija manifestacije, saobraćao od platoa TCK do površinskog kopa krečnjaka, a u povratku kroz krug fabrike, zadržavao se na drobiličnom postrojenju, u komandnom centru i laboratoriji, gde su od naših kolega posetioci mogli da dobiju bliža objašnjenja o proizvodnji i poslovnoj organizaciji kompanije.
Zahvaljujemo svim gostima sa kojima smo podelili trenutke korisnog i prijatnog druženja. Nadamo se da ćemo našu saradnju nastaviti da unapređujemo raznovrsnim vidovima podrške i razumevanja, u cilju obostranog zadovoljstva i prosperiteta zajednice.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ