TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

TCK – nova članica Foruma poslovnih lidera Srbije

Forum poslovnih lidera Srbije okuplja predstavnike naših najnaprednijih kompanija, državnih institucija, nevladinih organizacija, kao i drugih stejkholdera. Njihov zadatak je da promovišu konstruktivni dijalog i održivi razvoj društva. Osnovana 2008. godine, kao prva koalicija društveno odgovornih aktera u Srbiji, ova asocijacija zastupa i unapređuje koncept saradnje poslovnog sektora i svih drugih zainteresovanih strana u procesu stvaranja kvalitetnog društva. Vođene tim principom, članice Foruma primenjuju i razvijaju praksu društveno odgovornog ponašanja na polju društvenih, ekonomskih i ekoloških pitanja.

Forum poslovnih lidera Srbije je nacionalni partner mreže CSR Europe, vodeće evropske organizacije za korpoprativnu društvenu odgovornosti, čija se politika zasniva na čvršćem povezivanju svih činilaca društva, odnosno izgrađivanju idealnih društvenih vrednosti.

 

Titan Cementara Kosjerić nedavno je primljena u Forum poslovnih lidera Srbije. Priključenje prestižnoj liderskoj grupaciji zasluženo je naporima koje Cementara ulaže u oblast društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja, naročito u sferi bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, kao i transparentnih odnosa sa lokalnom zajednicom. Članstvo je ozvaničeno 23. novembra 2012. godine, na sastanku organizacije, gde je Ljiljana Spasojević, menadžer za ljudske resurse TCK, predstavila prepoznatljive prioritete, politiku i strategiju fabrike u ovoj oblasti.

 

Prezentacija naših postignuća i planova za budućnost ocenjena je visoko od strane predstavnika drugih kompanija – članica FPL. Uprkos tome što ne dolazi iz Beograda, naša kompanija unapređuje sve aspekte svog poslovanja i posvećena je razvoju šire društvene zajednice, čime se obezbeđuje potvrđeni kvalitet uglednog poslovnog lidera.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ