TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

TCK izleti

U skladu sa našom politikom društveno odgovornog poslovanja, kojoj je u središtu dobrobit naših kolega i njihovih porodica, već nekoliko godina organizujemo jednodnevne izlete. Sada smo, 11. i 25. juna, kolegama ponudili da se opuste i uživaju u najbližem okruženju.

Mokra Gora i Drvengrad mame svojom atmosferom i ambijentom da iznova budu posećeni. Kvalitetan obrok u restoranu domaće kuhinje, film u čuvenom bioskopu Andergraund, šetnja ulicom čuvenog nobelovca Iva Andrića, preko centralnog dela sela i trga, pa do brvnara koje i čine ovo selo, učinili su naš dan kompletnim.

Novo iskustvo i priliku da se vidi nešto nesvakidašnje, pružio nam je izlet u etno selo Stanišić. Vreme nas je poslužilo, pa nismo propustili priliku da na putu ka Bosni svratimo u jednu od najlepših banja Balkana – Banju Koviljaču, koja, kao jedan od najstarijih rehabilitacionih centara u Srbiji, gostima i posetiocima nudi osmeh na licu i spokoj u duši.

Želja da se vidi ljudskom rukom napravljeni „raj“, kako mnogi nazivaju etno selo blizu Bijeljine, nas je brzo i dovela do njega. Naravno, svi smo se opremili foto-aparatima ne bi li uspeli da ovekovečimo ovaj prizor, i mogli da se pohvalimo gde smo bili i šta smo sve videli.

U Stanišićima se izdvajaju dve celine. Jedna prikazuje svetovni život i čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom, dok je druga celina duhovnog karaktera i predstavlja skup replika istorijskog i religijskog značaja.

Sve objekte povezuju popločane kamene staze, kojima posetioci imaju mogućnost da dopru do svakog dela sela koji žele da vide malo bolje. Mi smo želeli da obiđemo sve, i u tome smo i uspeli.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ