TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Svesrdna podrška Titana za prve profesionalne korake

Društveno odgovorno poslovanje, gradivni element Titanove ideje vodilje, neprestano se potvrđuje poštovanjem prema lokalnoj zajednici i podrškom njenom razvoju. U tom smislu, naročit doprinos kompanija ostvaruje tako što u svojoj organizaciji omogućava srednjoškolcima, studentima i diplomcima da realizuju stručnu praksu i da u neposrednom radu steknu nova znanja i iskustva koja će im koristiti u budućoj karijeri. Predviđen za profesionalni razvoj mladih kadrova iz Kosjerića, tromesečni program „Znanje za izazove – gradimo kulturu neprekidnog učenja“ pruža šansu za primenu fakultetskih znanja, kroz upoznavanje sa poslovnim procedurama, sprovođenjem propisa i konkretnim radnim zadacima.

Na osnovu ovogodišnjeg, u maju otvorenog konkursa za osposobljavanje akademaca različitih obrazovnih profila u TCK, sveobuhvatnom procenom biografija, motivacionih pisama i intervjua sa kandidatima u užem izboru, izabrano je 7 polaznika, koji su kroz Uvodni program upoznati sa funkcionisanjem svih organizacionih jedinica kompanije, a zatim raspoređeni na mesta za koja su konkurisali.

Program stručne prakse u TCK već dve godine pruža mladim ljudima više od očekivanja, što su potvrdili i kandidati ovogodišnje selekcije kojima je bila čast da svoje prve poslovne korake preduzimaju u Titanu, prepoznatljivom i po otvorenosti za profesionalnu praksu mladih kadrova, kako bi što više studenata i diplomaca imalo šansu da unapredi svoje profesionalne sposobnosti i stekne značajno radno iskustvo.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ