TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Sportski dani 2012

Titan Cementara Kosjerić ove godine, 2. aprila, obeležava 10 godina od kako je Cementara u Kosjeriću ušla u sastav Titan Grupe. Kompanija tako zaokružuje prvu deceniju stalnog napredovanja – poboljšanja efikasnosti rada, uz bolje radno okruženje, veću zaštitu životne sredine i podršku lokalnoj zajednici.

Sportski dani TCK ove godine su održani od 25. marta do 1. aprila, i bili su prilika da Cementara sa svojim sugrađanima proslavi rezultate, koji, izraženi brojkama, podrazumevaju 50.000.000 evra ulaganja u modernizaciju proizvodnje, od čega je preko 15.000.000 evra investirano u projekte poboljšanja zaštite životne sredine. Lokalna zajednica je, kroz razne vrste  pomoći,  iskoristila sredstva od oko 11.000.000 evra.

Takmičenja u pet sportskih disciplina i planinarska akcija, u kojima je učestvovalo skoro 300 Kosjeraca, još jedan su izraz nastojanja kompanije da promoviše vrednosti na kojima se zasnivaju njena dostignuća. Sedam dana druženja, fer-pleja i dobre energije budi Kosjerić i pokazuje ga u najlepšem svetlu – kao sredinu čiji stanovnici rade na sebi i trude se da poboljšaju svakodnevicu. Upravo to je i smisao Sportskih dana Titan Cementare Kosjerić: još malo entuzijazma, još malo posvećenosti, još malo odgovornosti i brige za druge.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ