TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Savremenom kompjuterskom opremom unapređujemo zdravlje sugrađana

Na sastanku održanom u Kosjeriću, 3. juna 2019. godine, u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i direktora Zdravstvenog centra Užice i Doma zdravlja u Kosjeriću, TITAN Cementara Kosjerić uručila je opštinskom Domu zdravlja deset računarskih stanica, u vrednosti koja prevazilazi 370.000 dinara. Ovo je samo jedna u nizu donacija naše kompanije, koja je i prethodno pružala pomoć lokalnoj zdravstvenoj jedinici u nabavci kotla, računarske opreme, dužinometra za bebe, uz istovremenu finansijsku podršku užičkom Zdravstvenom centru.

Savremena računarska oprema zameniće trećinu zastarele tehnologije u Domu zdravlja, što je istakla Jasmina Đorđević, direktorka te ustanove, ukazavši na značaj novih kompjuterskih uređaja u budućem razvoju zdravstvene službe u Kosjeriću: „Poklon TITAN Cementare Kosjerić će mnogo olakšati svakodnevni rad naše ustanove i doprineti da usluge, koje su i sada na zavidnom nivou, podignemo na viši stepen kvaliteta medicinske zaštite sugrađana.”

Potrebu za stalnim povezivanjem društvenih projekata i poslovnih interesa, kao sastavni deo prakse u našoj kompaniji, naglasio je Miroslav Gligorijević, generalni direktor TCK: „TITAN Cementara Kosjerić je spremna za podršku i srećna kada može da pomogne zajednici. Nadamo se da će ova donacija doprineti kvalitetnijoj zdravstvenoj usluzi, a mi ćemo i dalje podržavati ovakve inicijative kako bismo pospešili život naših sugrađana.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ