TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Regionalne nagrade za bezbednost 2022

Prepoznajemo i proslavljamo izuzetne BZNR rezultate u regionu jugoistočne Evrope

Regionalne nagrade za bezbednost podsećaju nas na zajednički napor svih nas da stvaramo i održimo bezbedno radno okruženje za sve naše zaposlene i sve ugovarače.

U Atini, 2. februara 2023. godine, organizovana je ceremonija dodele nagrada kolegama koje su svojim idejama i posvećenošću doprineli daljem jačanju Titanove duge tradicije građenja bezbednog i zdravog radnog okruženja.

Događaj je organizovan i praćen od strane više od 200 kolega širom jugoistočne Evrope, kako bi se odalo priznanje za:

  • Najbolju fabriku iz oblasti BZNR – Ovu nagradu dobila je naša fabrika, TITAN Cementara Kosjerić, za postignute 2 godine bez povrede na radu sa izgubljenim danima, kao i „zelenu” ocenu na reviziji 360⁰. Kao predstavnici našeg tima, čestitke su primili Borivoje Drobnjak, tehnički direktor, i Milovan Jakšić, menadžer za bezbednost i zdravlje na radu.
  • Najbolji predlog za unapređenje bezbednosti – Tim iz Zlatne Panege (Bugarska) dobio je nagradu za „Ugradnju neklizajućih premaza na staze u cilju sprečavanja najčešćih nezgoda zaposlenih i posetilaca u fabrici ”. Nagrade su osvojili naše kolege iz Zlatne Panege: Daniel Georgiev Cvetkov, Ana Vasileva Ačeva-Vasileva, Plamen Georgiev Velkov i Mitko Asenov Mladenov.

Drugi ciklus Regionalnih nagrada za bezbednost za 2023. godinu je počeo. Nastavljamo da podižemo standarde bezbednosti širom regiona jugoistočne Evrope i TITAN Grupe.

Regionalne nagrade za bezbednost 2022_Atina

Na slici (s leva ne desno):
Daniel Georgiev Cvetkov (Menadžer održavanja, Zlatna Panega), Borivoje Drobnjak (Tehnički direktor, Kosjerić), Statis Politis (Regionalni BZNR direktor za jugoistočnu Evropu i Tursku), Mitko Asenov Mladenov (Poslovođa u proizvodnji klinkera, Zlatna Panega), Jani Panjaras (Izvršni direktor Grupe za Evropu), Milen Stanoev (Tehnički direktor, Zlatna Panega), Ana Vasileva Ačeva-Vasileva (Građevinski inženjer, Zlatna Panega), Milovan Jakšić (Menadžer BZNR, Kosjerić), Plamen Georgiev Velkov (Inženjer za kontrolu investicija, Zlatna Panega), Vasil Petkovski (Menadžer BZNR, Zlatna Panega)

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ