TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Promocija brošure „Održive prednosti betonskih konstrukcija“

U sredu 16. aprila, sa početkom u 11 časova, u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd) Udruženje Cementna industrija Srbije „CIS“ organizuje promociju brošure „Održive prednosti betonskih konstrukcija“.

Održivost se nalazi u samom središtu izgradnje i projektovanja, a održivi pristup donosi trajne ekološke, društvene i ekonomske prednosti građevinskom projektu. Posmatrajući iz te perspektive, beton poseduje izuzetno vredne karakteristike kao građevinski materijal, čime ograničava uticaj građevina i infrastrukture na okolinu. Kao pouzdan, univerzalan, izdržljiv i svestran materijal, koji može da traje vekovima, beton doprinosi ekološki sigurnoj budućnosti kako za sadašnje, tako i za buduće generacije.

Cementna industrija Srbije, u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja, aktivno promoviše cilјeve održive gradnje kako bi se o tome razvijala javna svest. Kako je održivo korišćenje materijala danas jedan od velikih izazova cementne industrije, po uzoru na razvijene zemlјe EU, veliki deo svojih aktivnosti fabrike cementa u Srbiji usmerile su ka unapređenju kvaliteta života i uslova rada, kao i smanjenju uticaja na životnu sredinu.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ