TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Otvorena vrata za interakciju sa društvom

Manifestacijom „Dan otvorenih vrataˮ, integrisanom u politiku održivog razvoja, TITAN Cementara Kosjerić nastoji da se što više približi svojim sugrađanima i saradnicima, doprinoseći kvalitetnijoj saradnji sa okruženjem. Potkrepljen bogatim edukativnim, dečijim i zabavnim programom, ovaj događaj poziva sve zainteresovane da posete fabriku i da se kroz celodnevno druženje upoznaju sa organizacijom kompanije.
Susret Titanovih zaposlenih i gostiju, ovoga puta organizovan 24. septembra 2016. godine, pružio je priliku za obilazak fabričkih postrojenja i komandnog centra, gde su učesnici od Cementarinih stručnjaka dobili objašnjenja o proizvodnom procesu, modernim instalacijama i tehnologiji koja omogućava proizvodnju cementa u skladu sa ekološkim standardima. Posetiocima je prikazana prezentacija proizvodnog ciklusa u TCK, kao i video-materijal o istorijatu fabrike, započetom 1976. godine, čime je još jednom obeleženo 40-godišnje poslovanje i prisustvo kosjerske Cementare na tržištu. Poseban akcenat je i ove godine stavljen na animiranje i zabavu najmlađih koji su rado učestvovali u mini fudbalu, crtanju i zanimljivim društvenim igrama. Na te aktivnosti decu će podsećati simbolični pokloni, obezbeđeni svim gostima manifestacije.

Blizu 140 posetilaca iz lokalne zajednice, među kojima su bili predstavnici osnovnih škola, kupaca i dobavljača, odazvalo se ovogodišnjem prijemu u TCK i svojim interesovanjem doprinelo realizaciji društveno odgovorne politike kompanije, sadržanom takođe i u podizanju svesti o značaju transparentne i otvorene komunikacije sa lokalnom zajednicom.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ