TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Ocena materijalnosti 2015

Politika društveno odgovornog poslovanja (DOP) Titan Cementare Kosjerić strateški se zasniva na otvorenoj i uzajamnoj komunikaciji sa svim zainteresovanim stranama, sa ciljem da zajedničkim naporima gradimo put ka održivom razvoju, kako zajednice u kojoj poslujemo, tako i celokupnog društva. Afirmišući partnerstvo sa lokalnom zajednicom, Cementara je 3. decembra  2015. godine, po drugi put organizovala radni sastanak sa stejkholderima, pod nazivom „Naša zajednica – naša odgovornostˮ, kome su prisustvovali najvažniji društveni akteri, predstavnici lokalnih organizacija i ustanova, kao i poslovni saradnici: kupci i dobavljači.

Ocena materijalnosti, odnosno rangiranje materijalnih tema, prema GRI G4 standardima, predstavlja važan korak u definisanju sadržaja za izveštaj o održivosti, dok uključivanje stejkholdera u ovo vrednovanje čini značajnu osnovu za kompaniju, kako bi adekvatno odgovorila na razumna očekivanja i potrebe svih ključnih zainteresovanih strana.

Rezultati ovog produktivnog i otvorenog dijaloga Titana i lokalne zajednice, znače identifikaciju ključnih tema, na koje treba da se usredsrede naredni TCK Izveštaji o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju. Takođe, oni orijentišu kompaniju da odredi suštinsku strategiju u toj oblasti i time postavi smernice svog daljeg razvoja.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ