TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Nepresušna energija Cementarijade

Tradicionalne sportske igre zaposlenih u cementnoj industriji ove godine su održane od 15. do 18. juna, u Kosjeriću. Ulogu domaćina i organizatora manifestacije imala je TITAN Cementara Kosjerić.

Sa našim kolegama, u popularnoj Cementarijadi su učestvovali zaposleni iz Titanove Cementare Usje iz Skoplja, fabrike Moravacem iz Popovca, kao i predstavnici cementare Lafarge iz Beočina.

Cementarijada 2023_sportska hala_crop

Takmičarski duh, druženje i pozitivna energija obeležili su dva dana sportskih nadmetanja, u kojima je učestvovalo preko 120 takmičara, u 7 ekipnih i pojedinačnih disciplina: streljaštvu, šahu, pikadu, malom fudbalu, košarci, odbojci i nadvlačenju konopca. Naša kompanija je pripremila poklone dobrodošlice za sve učesnike, a najboljim igračima i ekipama je uručila nagrade i zahvalnice.

Kolege iz TITAN Cementare Kosjerić su osvojile prva mesta u pikadu (ženska ekipa), streljaštvu (ženska i muška ekipa), muškoj i ženskoj odbojci, šahu i nadvlačenju konopca, kao i priznanje za ukupan plasman na ovogodišnjoj Cementarijadi.

Cementarijada 2023_svečana proslava

Nakon pauze u vreme pandemije, ponovni sportski susreti zaposlenih u cementarama regiona omogućili su da se obnove stara i uspostave nova poznanstva, uz druženje i zabavu na završnoj svečanoj proslavi.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ