TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Naša zajednica – naša odgovornost

Titan Cementara Kosjerić organizovala je 12. decembra sastanak sa stejkholderima „Naša zajednica – naša odgovornost“, na kome smo ugostili predstavnike najvažnijih zainteresovanih društvenih aktera, sa ciljem da kroz zajednički rad identifikujemo važne teme, na koje će se u budućnosti fokusirati Izveštaji o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju, kao i kompanijska strategija društvene odgovornosti. Ocena materijalnosti predstavlja važan korak u definisanju sadržaja izveštaja o održivosti, a uključivanje ključnih stejkholdera omogućuje kompaniji da lakše prepozna razumne potrebe i očekivanja zainteresovanih strana i odgovori na njih.

Tokom celodnevnog radnog sastanka, na kome je tražen odgovor na pitanje „Kojih pet tema smatramo ključnim za budućnost lokalnog razvoja?“, imali smo priliku da kroz aktivno učešće svih razmenimo ideje i stavove, i na ovaj način uložimo dodatnu energiju u izgradnju poverenja i transparentnog dijaloga između kompanije i zajednice.  Rad u grupama omogućio je autentično uključivanje i kreiranje pozitivne atmosfere koja je pokazala rezultate. Stejkholderi su pokazali veliko interesovanje, za aktivnosti koje kompanija sprovodi u domenu društvene odgovornosti i održivosti, kao i za mogućnosti koje ovakav vid dijaloga pruža na dugi rok.

Na forumu „Naša zajednica – naša odgovornost“ učestvovali su predstavnici zaposlenih, naših kupaca, dobavljača, kao lokalnih ustanova i organizacija.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ