TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Milion i po dinara za „Naše bebe”

Titan Cementara Kosjerić kontinuirano potvrđuje svoju dobrovoljnu posvećenost društveno odgovornom poslovanju kroz podršku koju pruža inovativnim projektima i inicijativama, usmerenim na rešavanje konkretnih problema, naročito u lokalnoj zajednici.

Zahvaljujući svesrdnoj pomoći pojedinaca i kompanija, među kojima se nalazi i TCK, Dom zdravlja u Kosjeriću može da se pohvali novim, modernim ultrazvučnim aparatom koji će od sada biti na raspolaganju svim sugrađanima. Nabavka aparata je deo projekta pod simboličnim nazivom „Naše bebe – naš opstanak”, koji je osmislilo i realizovalo udruženje K-Town Group iz Kosjerića. Cementara je prepoznala značaj ove inicijative, usmerivši čak 1.500.000 dinara kao pomoć za nabavku ultrazvučnog uređaja, čija je ukupna vrednost nešto više od 1.800.000 dinara. Novi aparat za ultrazvuk sa tri sonde počeo je da radi 13. novembra 2015. godine u prostorijama Doma zdravlja u Kosjeriću, i predstavlja svojevrsnu, praktičnu podršku unapređenju zdravstvenih usluga, rastu nataliteta i očuvanju naše opštine.
Projekat „Naše bebe – naš opstanak” uključiće uskoro i širu pomoć trudnicama, porodiljama i bebama, u vidu bebi-paketa i finansijskih sredstava. Više informacija o ovom projektu, kao i o načinima na koje možete da ga podržite, pronaći ćete na veb-stranici www.nasebebe.ktowngroup.org.rs.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ