TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Još jedna pobeda u duhu zajedničkih vrednosti

„Sportski dani TITAN Cementare Kosjerićˮ prepoznatljivi su izraz delotvornosti naše politike održivog razvoja, koju iskazujemo kroz saradnju sa svim lokalnim udruženjima, ustanovama i institucijama, u nameri da posredstvom zajedničkih aktivnosti podržimo uključivanje sugrađana i umrežavanje organizacija, oblikujući ravnopravnu i delotvornu komunikaciju između TCK i sredine u kojoj živimo i poslujemo.
Akcija pešačenja, koja svake godine označava početak Cementarine sportsko-rekreativne manifestacije, obuhvatala je 10 km dugu stazu od gradske Olimpijske česme, preko Banjice i Brajkovačke čeke, do domaćinstva „Stojanićˮ, u Stojićima. Da svaki predeo očuvane prirode našega kraja okrepljuje duh i telo, i pruža neizmerno zadovoljstvo kretanja, uverilo se oko 80 učesnika ove pešačke ture koju je, kao i do sada, osmislilo Planinarsko-ekološko društvo „Subjelˮ, jedan od vodećih promotera fizičke i zdravstvene kulture svih generacija u Kosjeriću, i dugogodišnji Titanov saradnik na tom polju.

Nastupio je, zatim, period sportskih nadmetanja, pa se u petodnevnom nizu, sa tribina gradske fiskulturne hale razlegalo navijačko bodrenje, upućeno favoritima u malom fudbalu, odbojci, šahu, stonom tenisu, pikadu i streljaštvu. Preko 150 učesnika, ekipno i individualno, dali su sve od sebe da, u duhu fer igre i časnog rivalstva, animiraju publiku i ukažu na važnost fizičke aktivnosti, zdravog života, društvenog i timskog uključivanja. Zahvalnicama i prigodnim poklonima nagrađen je trud takmičara, sudija i organizatora, koji su na primeru ovog sportskog događaja pokazali da svaki učesnik može biti koristan član tima, ukoliko ima priliku da potpuno iskaže svoje sposobnosti.

Stimulativni međuljudski odnosi koje negujemo u svom kolektivu, kao i sa saradnicima, partnerima i svim drugim društvenim akterima – otvaraju prostor za razvoj ljudskih i profesionalnih potencijala, i preduslov su uspeha u svim oblastima poslovanja Titan Cementare Kosjerić. Ovaj koncept prenosimo i na okruženje, i nastojimo da ga oživimo u svim područjima našeg uticaja. Zato smo ponosni što „Sportski dani TCKˮ među brojnim sugrađanima popularišu vrednosti do kojih nam je stalo: posvećenost zdravlju i psihofizičkoj kondiciji, kolektivnu povezanost i timsko zalaganje, što je garancija dobrih postignuća na svim poljima rada.

Na početku pete decenije postojanja, Titan Cementara Kosjerić je svoj rođendan obeležila svečanim skupom, kome su prisustvovali zaposleni u kompaniji, predstavnici opštinskih tela, organizacija i ustanova, kao i drugi partneri sa kojima Cementara sarađuje. Tim povodom, predstavljeni su rezultati dosadašnjeg rada i dalja poslovna orijentacija kompanije. Ova promocija pravi smisao dobija u kontaktu sa sugrađanima, sa kojima TCK deli svoje poslovne nazore, istovremeno uvažavajući kvalitetne povratne sugestije, upravljene ka ostvarenju boljih životnih uslova u zajednici.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ