TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Dobrotom i maštom obasjani praznici

U duhu poučne izreke da dobre navike ne treba menjati, i ovoga puta smo blagovremeno i sa neizmernim zadovoljstvom pristupili organizaciji novogodišnje proslave za mališane naših kolega i njihovo tradicionalno druženje sa Deda Mrazom. Pokloni, skriveni iza ogromne zlatno-plave jelke, očekivali su Titanove  „bebeˮ u fabričkoj kantini, gde je u sredu, 23. decembra 2015, atmosferu svečanosti podgrejala prava mala žurka, obeležena igrom, plesom, osmesima i visoko podignutim rukama, kao znak veselja i jedinstvene radosti detinjstva.

Deca i roditelji su imali priliku da uživaju i u pozorišnoj predstavi „Zaleđeno kraljevstvoˮ, u izvođenju trupe „My Friendsˮ iz Užica. Udruženi sa likovima velikodušne Ane i smešnog snežnog čoveka, po imenu Olaf, nismo dozvolili Snežnoj Kraljici da okuje naše kraljevstvo u večitu zimu. Neustrašivi mali ljudi, svojim toplim osmesima, lako su otopili sva zaleđena srca, i posebnom magijom uspeli da dozovu i Deda Mraza, koji je dodatno rasplamsao dečiju maštu i podelom paketića doprineo da čarobni ugođaj pretprazničkog slavlja bude potpun i upamćen.

Poštujući ustaljenu tradiciju, sutradan smo svoje najmlađe sugrađane obradovali pozorišnom predstavom „Da nam Zemlja blistaˮ. Predstava je zabavila i do suza nasmejala publiku, koja je aplauzima i ovacijama nagradila glumce na sceni. U sve se neizostavno „umešaoˮ Deda Mraz, kao simbol nagrade za sve dobro koje smo učinili sebi, porodici, prijateljima, ali i našoj okolini.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ