TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Dan otvorenih vrata 30. juna u TITAN Cementari Kosjerić

Poštovani posetioci,

Organizujemo posetu fabrici za zainteresovane sugrađane, u subotu, 30. juna u 10.00 časova u ukupnom trajanju od 1,5 časa. Polazak, organizovanim prevozom, će biti u 9.50 časova ispred hotela „Skrapež“. Ovo je prvi put da vam na raspolaganje stavljamo obilazak fabrike, a namera nam je da i u budućnosti nastavimo sa praksom druženja građana i predstavnika Cementare u fabrici.

Otvaranje kompanije prema lokalnoj zajednici predstavlja deo našeg dugoročnog opredeljenja, poslovne strategije i transparentnosti upravljanja kao principa kojim se kompanija vodi. Poseta će imati za cilj da svima vama otvori vrata fabrike kako bi na najdirektniji način stekli uvid u karakter i prirodu procesa proizvodnje, kao i mere zaštite životne sredine, ali i zdravlja i bezbednosti na radu koje primenjujemo. Prilikom obilaska postrojenja fabrike, moći ćete da saznate i više o investicijama i pomacima koji su načinjeni u različitim oblastima našeg poslovanja i proizvodnje.

Pozivamo sve zainteresovane koji žele da posete Cementaru da se prijave na telefon 590 316, ili email adresu csr@titan.rs, kao i putem sajta na stranici kontakt, nakon čega će dobiti i potvrdu o prijavi. Prijavljivanje traje do petka, 29. juna u 12 časova, a kako je broj posetilaca u jednoj grupi iz objektivnih razloga ograničen, svim zainteresovanim sugrađanima biće omogućena poseta u najskorijem roku.

Dobro došli!

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ