TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Dan otvorenih vrata 2023

U nedelju, 10. septembra, u našoj fabrici održali smo manifestaciju Dan otvorenih vrata, na kojoj smo ugostili više od 300 naših sugrađana, saradnika, zaposlenih, i članova njihovih porodica.

Naši gosti uživali su u raznovrsnom programu i aktivnostima koje smo pripremili. Za najmlađe posetioce organizovali smo radionice na temu programiranja i robotike, zabavne igre sa animatorima i kreativne radionice. Roditelji su imali mogućnost da se uz stručne savetnike iz udruženja StartHub iz Kosjerića, priključe Roditeljskom kutku, i porazgovaraju na temu postavljanja granica u roditeljstvu.

Dan otvorenih vrata 2023

Obilazak fabrike vozićem ni ove godine nije izostao, te su mnogi naši posetioci krenuli na turu kroz naše postrojenje do rudnika Suvo vrelo. Za najuspešnije u sportskim nadmetanjima i u kvizu znanja, pripremili smo lepe nagrade.

Ove godine smo po prvi put nagradili najbolje predloge za unapređenje bezbednosti na radu koje su nam dostavili naši ugovarači, iz kompanija Green Road, Armakos, i Eson Security.

Od srca smo se potrudili da, uz posluženje, muziku, i mnoštvo zanimljivog sadržaja, poželimo dobrodošlicu našim sugrađanima i pružimo im jedno zabavno i veselo nedeljno popodne.

Dan otvorenih vrata 2023-2

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ