TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Završen konkurs „Za moj Kosjerić“ za najbolje lokalne projekte

Konkurs „Za moj Kosjerić“ koji organizuje naša kompanija, omogućuje realizaciju najboljih ideja koje unapređuju kvalitet života u Kosjeriću i predstavlja dugoročan podsticaj građanima i organizacijama da se uključe, i doprinesu stvaranju boljih uslova za život. Iz ukupno četiri oblasti: kultura, ekologija, obrazovanje i socijalna zaštita i uključivanje, pristiglo je 23 prijave, značajno više nego prethodne godine, što je žiriju, sastavljenom od predstavnika kompanije i lokalne zajednice, umnogome otežalo zadatak.

Članovi žirija odabrali su devet najboljih projekata. Iz oblasti kulture žiri je kao najbolje ocenio ideje „Vekovnik – čuvar vaše budućnosti“ Osnovne škole „Mito Igumanović“ i „BUM 31260 #3“ nevladine organizacije Ko.AKTIVA. U oblasti  ekologije, najbolji su bili Ko.AKTIVIN „EKO Kosjerić“ i „Eko-prašumica sa stazom zdravlja“, projekat Predškolske ustanove „Olga Grbić“.

„Dečiji planinarski kamp“ Planinarsko-ekološkog društva „Subjel“, „Kamp nauke Kosjerić“ NVO Ko.AKTIVA i „Poboljšanje medonosne flore“ lokalnog Društva pčelara „Miladin Zarić Mišo“, su ideje koje na najbolji način promovišu obrazovanje, dok je, u oblasti socijalne zaštite, žiri najbolje ocenio projekte „Mi smo među vama“ Udruženja za dečiju i cerebralnu paralizu, i „Dnevni centar za starija lica“ Udruženja penzionera.

Ukupan iznos sredstava koja će Titan Cementara Kosjerić dodeliti za realizaciju odabranih projekata veći je od 20.000 evra. Nagrade će biti dodeljene na svečanosti 24. marta 2014. godine.

Društveno odgovorno poslovanje je osnovni element ideje-vodilje Titan Cementare Kosjerić, zbog čega kompanija kontinuirano podržava lokalnu zajednicu u kojoj posluje, u skladu sa svojim vrednostima i prioritetima, kako bi dala doprinos unapređenju uslova života u neposrednom okruženju.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ