TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Uručenje donacija sportskim klubovima u Kosjeriću

Podrška lokalnim sportskim klubovima: TITAN Cementara Kosjerić namenila 40 hiljada evra za razvoj sporta u Kosjeriću u 2018. godini

U sportskoj hali „Sreska bašta“ u Kosjeriću, TITAN Cementara Kosjerić svečano je obeležila uručenje godišnjih donacija za šest lokalnih sportskih klubova iz Kosjerića. Ovim donacijama nastavljen je dugogodišnji primer dobre prakse i odgovornog poslovanja Cementare, kada je u pitanju podrška lokalnoj zajednici.

Programi i ulaganja TITAN Cementare Kosjerić usmereni su ka uspostavljanju što kvalitetnijeg obrazovanja, promovisanju kulturno-umetničkog života, poboljšanju medicinske zaštite i promociji zdravog načina života, a jedan deo te podrške je svakako i razvoj sporta.

„TITAN Cementara Kosjerić već godinama pomaže razvoj sporta u našem gradu. U ovoj godini ćemo rad lokalnih sportskih klubova podržati kroz finansijsku pomoć od preko 40 hiljada evra, čime će ukupan iznos naših ulaganja u razvoj sporta u Kosjeriću od 2002. godine dostići skoro 800.000 evra“, istakao je Miroslav Gligorijević, generalni direktor TITAN Cementare Kosjerić.

Nakon zvanične dodele sredstava lokalnim sportskim klubovima iz Kosjerića, proslavljeni odbojkaški as, član Kuće slavnih i ambasador Specijalne olimpijade  ̶  Vladimir Vanja Grbić, održao je pred više od 400 gostiju motivaciono predavanje o tome šta znači tim i kako postati šampion.

„Kao sportista znam koliko je važno da proces i rad ne trpe, kako bi se ostvarili vrhunski rezultati. Bez sponzora i socijalno odgovornih kompanija to bi bilo nemoguće. Upravo zbog tih razloga ja i podržavam takve kompanije“, izjavio je Vladimir Vanja Grbić, profesor i budući doktor sporta i fizičkog vaspitanja.

Kao uzor drugim kompanijama da, kroz društveno odgovorno poslovanje, ulažu u sredinu u kojoj ostvaruju svoju delatnost, TCK podržava razvoj lokalne zajednice finansijskim sredstvima, različitim inicijativama od opšteg društvenog značaja, kao i volonterskim akcijama u koje uključuje i svoje zaposlene.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ