TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

TITAN otkriva novi vizuelni identitet, u skladu sa ciljevima, svrhom i vrednostima kompanije

TITAN Grupa je objavila nov osveženi logo, koji oslikava svrhu Grupe – da učini svet oko nas bezbednim, održivim i lepim mestom za život, i prezentuje svoju Strategiju zelenog rasta.

Nakon skoro 25 godina, TITAN osvežava svoj logotip, kako bi prikazao gde se danas nalazi, i kojim putem želi da ide napred, u dinamičnijem i energičnijem duhu, i u skladu sa vremenom. Sa svojim amblemom u obliku globusa i novom paletom boja, Titanov osveženi logo ilustruje snažnu posvećenost Grupe ka održivom razvoju i tranziciji ka zelenijim operacijama, proizvodima i rešenjima. Predstavljen uz dinamičan i moderan dizajn, osveženi logo, takođe, oslikava Titanovo prisustvo na internacionalnom nivou, obećava stvaranje vrednosti za svoje stejkholdere, ističe težnju ka inovacijama i odlučnost u napredovanju. Istovremeno, kako ne odstupa previše od prethodnog dizajna, novi logotip i dalje odražava istoriju Grupe.

Novi moto „Zajedno gradimo bolji svet”, koji dopunjuje i uokviruje Titanov osvežen logo, isprepletan je svrhom i misijom Grupe. Moto oslikava pokretačku silu u našoj industriji, strast da uvek budemo bolji, snažan doprinos da odgovorimo na društvene i ekološke izazove današnjice, kao i želju i sposobnost da spajamo ljude.

U skladu sa logoom Grupe, TITAN Cementara Kosjerić takođe osvežava svoj logo, koji će biti implementiran do sredine 2025. godine.

TITAN_HORIZONTAL LOGO

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ