TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

TITAN Cementara Kosjerić: 40 godina gradimo veze

TITAN Cementara Kosjerić obeležila je 40 godina iskustva, tradicije i znanja čime je, iako najmlađa među cementarama, potvrdila svoju lidersku poziciju. Cementara je danas, ekonomski, ekološki i društveno jedna od najodgovornijih proizvođača građevinskih materijala u Srbiji, o čemu svedoči i kontinuirano zalaganje u oblasti društveno odgovorno poslovanja.

Sa današnjim proizvodnim kapacitetom od oko 750.000 tona cementa godišnje, Titan pokriva značajne delove Srbije i Crne Gore, vodeći računa o ispunjenju najviših standarda u oblasti upravljanja kvalitetom, zaštiti životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu. Samo u poslednjoj deceniji TCK je u ove oblasti ali i u optimizaciju procesa rada i povećanje kapaciteta uložila oko 60 miliona evra. Kompanija je u 2015. godini dostigla gotovo tri godine bez povrede na radu, dok finansijska podrška lokalnoj zajednici premašuje iznos od 15 miliona evra.

„Okosnicu našeg zalaganja predstavljaju vrhunski kvalitet proizvoda i usluga, inovativna rešenja koja primenjujemo i težnja da idemo korak ispred potreba kupaca. Sa ponosom ističemo da smo prvi u Srbiji 2011. godine dobili integrisanu dozvolu za rad (IPPC) kao potvrdu održivog poslovanja, ali i da smo za četiri decenije proizveli dovoljno cementa da se izgradi oko dva miliona domova. Našim cementom, između ostalih, građeni su Beogradska arena, Narodna banka Srbije kao i Hram Svetog Save. U svemu što radimo, oslanjamo se na naše ljude, i oni zauzimaju najvažnije mesto u našem svakodnevnom poslovanju“, izjavio je Miroslav Gligorijević, generalni direktor TITAN Cementare Kosjerić.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ