TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Rođendan TITAN Cementare Kosjerić u znaku saradnje i prijateljstva

Tradicionalno, početkom aprila, TITAN Cementara Kosjerić obeležava Dan fabrike i organizuje Sportske dane za svoje zaposlene i timove iz lokalne zajednice. Ove godine, Cementara je proslavila 47. rođendan i, tim povodom, 8. aprila priredila svečanu proslavu.

Završnoj svečanosti prethode Sportski dani, kada se takmiče ekipe iz lokalne zajednice i našeg kolektiva, u cilju građenja i učvršćivanja prijateljskih odnosa, kao i promocije zdravih navika. Ovogodišnja sportska nedelja započeta je šahovskim turnirom u subotu, 1. aprila. Sledećeg dana, u saradnji sa Planinarsko-ekološkim društvom „Subjel” iz Kosjerića, organizovano je pešačenje planinarskom stazom, dugom oko 12 kilometara, od Crkve u Radanovcima do Taorskih vrela. Zatim su održana nadmetanja u malom fudbalu, streljaštvu, pikadu, stonom tenisu i odbojci. U sportskim igrama učestovalo je preko 200 kolega i sugrađana, dok se planinarskoj akciji pridružilo oko 90 ljubitelja prirode.

Sportski dani TCK 2023

Kruna sportskih takmičenja je bila dodela poklona i zahvalnica pobedničkim ekipama, upriličena na svečanoj proslavi. U okviru tog programa, predstavljeni su rezultati poslovanja TCK u prethodnoj godini, uz ceremoniju uručenja priznanja našim zaposlenima sa jubilarnim godinama radnog staža. Takođe, nagrađene su kolege za najbolje Progres predloge, u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i za najuspešnije fotografije na Foto-konkursu.

Proslavi godišnjice Cementare, pored naših zaposlenih i učesnika u sportskim igrama, prisustvovali su gosti iz opštinskih službi, lokalnih institucija i udruženja, saradnici i partneri kompanije, koji su doprineli lepoj atmosferi, prijatnom druženju i zabavi.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ