TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

PRiZnanje za Titan Cementaru Kosjerić

Projekat „Dijalogom do razumevanja“, koji realizuje Titan Cementara Kosjerić uz stručnu podršku agencije Represent Communications nagrađen je odlukom Društva Srbije za odnose s javnošću u kategoriji korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća.

Nagrada, nazvana PriZnanje, u ovoj kategoriji dodeljuje se za aktivnosti, kampanje, radove i projekte iz oblasti korporativnih komunikacija koji imaju za cilj da razviju svest o postojanju i poslovanju organizacije među odabranim javnostima.

Naša kompanija je u poslednjih 11 godina investirala više od 55 miliona evra u unapređenja u oblasti proizvodnog procesa, životne sredine, bezbednosti i zdravlja na radu. U prethodnom periodu sproveden je veliki broj aktivnosti u cilju informisanja građana o poslovanju kompanije, jačanja odnosa sa lokalnom zajednicom i podizanja svesti o uvođenju novih tehnologija u proizvodne procese. S tim u vezi, Cementara je inicirala projekte kao što su osnivanje Savetodavnog odbora, pokretanje Ekomonitora na veb sajtu kompanije, organizovanje Dana otvorenih vrata, raznih edukacija, studijskih putovanja i drugih. Dodela PRiZnanja Društva Srbije za odnose s javnošću rezultat je dobrih poslovnih poduhvata i svakako predstavlja podstrek da i u narednom periodu nastavimo sa realizacijom planova i aktivnosti koji će potvrditi našu posvećenost unapređenju saradnje sa okruženjem.

PRiZnanje Društva Srbije za odnose s javnošću najznačajnija je strukovna nagrada i prilika da se svake godine nagrade oni koji su tokom godine realizovali najuspešnije projekte. Posebnu težinu nagradi daje činjenica da o najboljima odlučuju kolege – profesionalci koji se bave komunikacijama, što je i dodatna potvrda našeg ubeđenja da su poverenje i otvorena komunikacija najbolji način za postizanje dobrih i postojanih rezultata.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ