TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Praznik najlepših želja

Na izmaku 2012. godine, naša kompanija je, po već ustaljenom običaju, doprinela širenju novogodišnjeg prazničnog duha u Kosjeriću.

Vrata svečanog raspoloženja otvorena su u velikoj sali Narodne biblioteke „Sreten Marić“, izvođenjem prigodne predstave „Krug oko sveta”, koju je, za decu i roditelje,  prikazalo  Dečije pozorišta „Čarapa“ iz Beograda. Zajedno  sa satom Budišom, ispratili smo Deda Mraza na put oko sveta, kako bi podelio deci naručene poklone. I dok se, uz hor praporaca, povorka irvasa već spremala za put, sa paketićima u koje je Cica kuvarica spakovala sveže kolače, otkriveno je zaboravljeno pismo male Sofije. Ona je poželela neobičan poklon: poklopac za rupu iz koje izlazi mrak! Bio je to sasvim opravdan razlog da se sa junacima predstave obiđe ceo krug oko sveta i ispuni želja jednog deteta.
Mnogo čestitki i vrednih poklona Deda Mraz je uručio i deci naših kolega, na tradicionalnoj proslavi za najmlađe, održanoj 26. decembra, u Hotelu „Olimpik“. Dodela novogodišnjih paketića za 120 mališana, pretvorila se u veliku, veselu žurku, na kojoj su zajedno igrali i pevali deca i roditelji. U centru pažnje bili su naši „poletarci“ – bebe, kojih je u 2012. godini bilo  više od prosečnog broja dece, rođene prethodnih godina.

Svojim kolegama i njihovim porodicama, sugrađanima i čitocima naših novina, Titan Cementara Kosjerić želi spokojnu i uspešnu 2013. godinu, punu zdravlja i radosti!

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ