TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Posvećenost transparentnoj komunikaciji sa zajednicom ‒ Dan otvorenih vrata

Povodom svoje tradicionalne manifestacije „Dan otvorenih vrata”, TITAN Cementara Kosjerić je sa velikim zadovoljstvom ugostila kolege, partnere i sve zainteresovane sugrađane sa kojima razvija uspešnu saradnju. Posetioci su imali mogućnost da se uključe u uzbudljivo putovanje vozićem kroz fabriku, i tako upoznaju jedan deo postrojenja, uz posetu rudniku Suvo vrelo. Za to vreme, naše kolege, u ulozi vodiča, pružile su im najvažnije informacije o proizvodnom procesu, kao i o poslovanju kompanije.

Na početku manifestacije, održana je prezentacija godišnjeg integrisanog Izveštaja za 2021. godinu. Tom prilikom, okupljenim saradnicima i partnerima su predstavljeni najznačajniji rezultati kompanije u prethodnoj godini. Poseban utisak ostavio je generalni direktor kompanije Miroslav Gligorijević, dajući završnu reč u kojoj je slikovito prikazao veoma mali uticaj fabrike na kvalitet vazduha u Kosjeriću. To ostvarujemo zahvaljujući kontinuiranom smanjenju naših emisija – čime ispunjavamo obećanja da ćemo postizati sve bolje rezultate u zaštiti životne sredine.

DOV-vozić i kviz znanja

Cementara je i ove godine, uz prigodno posluženje i muziku, ugostila oko 400 posetilaca, koji su uživali u zabavnim sadržajima, namenjenim kako odraslim sugrađanima, tako i deci različitih uzrasta. Takmičarsko ubacivanje lopte u koš, uz korišćenje delova lične zaštitne opreme, sportsko-rekreativne igre, kviz znanja, radionice za decu i stoni fudbal privukli su mnogobrojne goste, među kojima su najbolji učesnici nagrađeni.

Otvaranjem vrata za predstavnike zajednice, TCK još jednom potvrđuje posvećenost transparentnom načinu komunikacije sa svojim stejkholderima i spremnost da sa njima nastavi uspešnu saradnju, u cilju  unapređenja zajedničkog okruženja.

 

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ