TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Otvaranje Info Centra Titan Cementare Kosjerić

Titan Cementara Kosjerić je 3. jula 2013. godine otvorila Info Centar u Kosjeriću. U skladu sa strategijom održivog razvoja kompanije, tržišnim poslovanjem i nastojanjem da svim zainteresovanima na transparentan način predstavi poslovne aktivnosti, Info Centar Cementare imaće za cilj da vam na direktan način pruži aktuelne i relevantne informacije u vezi sa radom Cementare.

U Centru će se nalaziti edukativni materijali koje ćete moći da preuzmete – brošure sa informacijama o poslovanju, ekološkim rezultatima, kodeks ponašanja, kao i podaci o procesu proizvodnje. Vizuelni materijali, prezentacije i animacije, omogućiće zainteresovanima da bliže razumeju poslovanje Cementare, kako se pravi cement ili kako se koristi alternativno gorivo u procesu proizvodnje. U Info Centru ćete takođe moći da se informišete tako što ćete zapisati vaše pitanje i kontakt podatke, kako biste dobili relevantne odgovore, u formi koju odaberete – putem mejla, poštanskog pisma ili naknadnim preuzimanjem odgovora u Info Centru.

Obaveštenja koja ćete moći da dobijete u Info Centru biće prevashodno usmerena na društveno odgovorne aktivnosti kompanije, uključujući principe poslovanja, bezbednost i zdravlje na radu, zaštitu životne sredine, saradnju sa lokalnom zajednicom, kao i poslovanje cementne industrije uopšte. Smatramo da će dostupnost edukativnih materijala u centru Kosjerića približiti sliku o kompaniji, našoj tržišnoj konkurentnosti, kao i energetskoj budućnosti, koja podrazumeva savremene i ekološki poželjne modele ponašanja koji uzimaju u obzir ograničene prirodne resurse i brigu o njima.

Izlazeći u susret vašim pitanjima, želimo da odgovorimo na sve u vezi  sa Cementarom, i otvoreno vas, direktno i pravovremeno informišemo o našim narednim koracima.

Info Centar je u Karađorđevoj 54 u Kosjeriću, i biće otvoren za sve zainteresovane svakog radnog dana od 9 do 16 časova.

Dobro došli!

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ