TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Obrazovanjem gradimo lestvicu napretka

Đaci u Kosjeriću imaju čast da njihova zalaganja i dobre rezultate u učenju redovno prati, podstiče i nagrađuje svetski renomirana privredna kompanija – Titan Cementara Kosjerić. U realizaciji mnogih školskih manifestacija, takmičenja, projekata i edukativnih programa neizostavna je podrška Cementare, koja među mladima promoviše značaj obrazovanja i stalnog usavršavanja, a istovremeno deluje kao uzor poslovnog sistema, uređenog na principima posvećenosti, kontinuiranog  napredovanja i društvene odgovornosti.

Ponos najboljih učenika zbog ostvarenih uspeha, svake godine uvećava TCK vrednim vidovdanskim nagradama, ukazujući da se prosvećivanjem gradi lestvica ličnog i profesionalnog razvoja. Takvom afirmacijom zalaganja i znanja okončana je i ova nastavna godina. Istaknuti đaci svih škola sa područja Opštine dičili  su se čestitkama i poklonima Titan kompanije.

Javnim vrednovanjem najboljih učenika, Titan Cementara Kosjerić potencira važnost školskih institucija i obrazovnih procesa koji edukacijom i vaspitanjem otvaraju puteve ka perspektivnim zahtevima modernog sveta.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ