TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

DNV verifikacija podataka društveno odgovornog poslovanja

Od 28. do 31. marta u našoj fabrici boravili su eksperti iz fondacije DNV (Det Norske Veritas) koja identifikuje, procenjuje i savetuje klijente o upravljanju rizikom, sa fokusom na poboljšanje poslovanja na društveno odgovoran način. Fondacija je osnovana u Norveškoj 1864. godine, radi provere i procene tehničkog stanja norveških trgovačkih brodova, a danas su njeni ciljevi zaštita života, imovine i životne sredine.

Cilj posete bila je provera usklađenosti podataka o kojima izveštavamo, iz oblasti zaštite životne sredine, bezbednosti na radu i saradnje sa lokalnom zajednicom, sa međunarodnim standardima i smernicama Inicijative za održivi razvoj u cementnoj industriji (CSI), koje se odnose na društveno odgovorno poslovanje. Kroz sastanke sa menadžmentom i proveru izvora podataka, predstavnici DNV-a utvrdili su tačnost, potpunost i relevantnost podataka i predložili oblasti za razvoj.
Osim potvrde usklađenosti TCK izveštavanja sa odgovarajućim zahtevima, ponosni smo i na procenu koja se odnosi na posvećenost, zrele sisteme upravljanja i stalno napredovanje – što je još jedna potvrda življenja naših vrednosti.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ