TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

Dani Titan Cementare Kosjerić

Naša fabrika ove godine obeležava 37 godina rada, a „rođendan” kolektiva je uvek prilika za druženje sa saradnicima i prijateljima. Prvi dani proleća, već tradicionalno, donose građanima Kosjerića Sportske dane, u organizaciji Cementare, kao svojevrsnu manifestaciju zdravog duha i zajedničkih pozitivnih interesa Titan kompanije i naše sredine.

Ove godine, od 30. marta do 5. aprila, u raznim sportskim i rekreativnim aktivnostima, učestvovalo je više od 300 sugrađana. Planinarska akcija, sa velikim brojem poklonika, izvedena je uz podršku Planinarskog društva „Subjel”, dok su uzbudljive turnire u šahu, stonom tenisu, pikadu, odbojci i malom fudbalu, sa puno entuzijazma organizovali naši zaposleni, u saradnji sa Opštinom Kosjerić. Ističemo značaj volonterskog zalaganja predstavnika kosjerskih sportskih klubova koji su doprineli da vrednosti fer-pleja, pozitivne energije i entuzijazma promovišu Kosjerić kao mesto druželjubive atmosfere. Posebne zasluge pripadaju referentu za sport Opštine Kosjerić, kao i ekipi Radio Kosjerića, zbog nesebične podrške u realizaciji sportskih događaja.

Proslava povodom Dana fabrike, priređena je 6. aprila, u Hotelu „Olimpik”. U prisustvu zvanica, rezimirani su poslovni rezultati i istaknuta strategija daljeg razvoja, ali i ovoga puta nisu izostali zabava i druženje. Dobro raspoloženje kolege su podelile sa gostima iz lokalne zajednice: opštinskih službi, organizacija i sportskih klubova. Još jednom je potvrđeno nastojanje naše kompanije da neprekidno ulaže u dobru saradnju i podsticajnu komunikaciju sa svojim okruženjem.

Na svečanosti povodom Dana Titan Cementare Kosjerić, redovno dodeljujemo nagrade za najbolje predloge u oblasti poboljšanja bezbednosti i zdravlja na radu. Ove godine smo prvi put nagradili i najbolju ideju za poboljšanja u sektoru zaštite životne sredine.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ