TITAN Srbija logo

PUBLIKACIJE

VESTI

„CoNStruction 22” ‒ Međunarodna konferencija studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture

Studentska unija Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu je 11. novembra ove godine, sedmi put zaredom, organizovala manifestaciju, pod nazivom CoNStruction. Konferencija je realizovana uz podršku TITAN Cementare Kosjerić i drugih kompanija iz srodnih industrija.

Događaj je kreiran u cilju stručnog usavršavanja, sticanja novih znanja i osposobljavanja studenata, kroz jedinstvenu interakciju sa kompanijama koje uspešno posluju. Projekat okuplja studente građevinarstva, geodezije i arhitekture iz celog sveta, profesore, istraživače i predstavnike kompanija. Njihova saradnja obuhvata razmenu iskustava, novih ideja i rezultata istraživanja o svim aspektima gradnje i upravljanja projektima, uključujući diskusiju o praktičnim izazovima sa kojima se susreću u tim oblastima. Forum omogućuje upoznavanje sa novim tehnološkim i poslovnim trendovima, koje eminentne firme iz građevinskog sektora predstavljaju u svojim predavanjima.

Tim TITAN Cementare Kosjerić je budućim mladim stručnjacima ukratko predstavio proces proizvodnje cementa, proizvode kompanije i informacije o uticaju cementne industrije na životnu sredinu. Takođe, učesnicima su pružena saznanja o posvećenosti Cementare održivom razvoju i stvaranju dugoročnih ciljeva koji se, između ostalog, odnose na smanjenje emisije CO2 i ublažavanje klimatskih promena.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ