Titan cementara Kosjeric logo

PUBLIKACIJE

VESTI

10 godina TITANA u Kosjeriću

Od početka privatizacije do danas TITAN Cementara Kosjerić je uložila 50 miliona evra u modernizaciju proizvodnje, od čega je više od 15 miliona investirano u projekte poboljšanja životne sredine. Lokalnoj zajednici, kroz različite vrste pomoći, upućeno je više od jedanaest miliona evra.

Osim stabilnosti u podršci u svojoj lokalnoj sredini, u Cementari bliskog i pouzdanog saradnika prepoznaju i institucije društva, poslovni partneri, članice cementne industrije, državni organi, ministarstva, obrazovne i kulturne ustanove.

Jedan od najznačajnijih resursa u našoj kompaniji su zaposleni i njihovi programi obuke i razvoja su nam prioritetni. U 2010. i 2011. godini smo imali ukupno više od 18.000 sati treninga za naše zaposlene. Konstantno se radi na podizanju svesti zaposlenih o neophodnosti brige o zdravlju, tako da se redovno organizuju lekarski pregledi i kontrole, dok se lojalnost zaposlenih i određen period proveden u kompaniji redovno nagrađuje. Vodi se briga i o porodicama i deci zaposlenih, dok se sa osnovnim školama sprovode programi razvoja svesti o bezbednosti.

Nastavili smo i dobru praksu nagrađivanja najboljih predloga za unapređenje bezbednosti i zdravlja na radu.

PODELITE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

PROČITAJTE JOŠ